Lid worden van FCA Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Nieuwsbrief maart

Beste Collega’s

Hoe we een paar weken terug nog vol enthousiasme bij elkaar zijn gekomen en een stap hebben gemaakt in waar we met de coöperatie naar toe willen, zo terneergeslagen zijn wij als bestuur en waarschijnlijk jullie als leden allemaal ook door het COVID-19 virus. Het virus zorgt voor veel aanpassingen bij ons allemaal. Middels deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte brengen van alles wat er voor FCA speelt.

Gezien de huidige maatregelen is de kans groot dat de bijeenkomst op 14 april 2020 in het Acibadem niet door kan gaan. We cancellen de bijeenkomst tot nader orde..

De afspraken die het bestuur gepland had staan met Joost Otte (zorginkoper VGZ) en het gesprek met partners (VUMC,GGD,KNGF) over het draaideurproject zijn ook uitgesteld.

Het bestuur zit echter niet stil. Anita is gevraagd deel te nemen aan het TeamExpertise Corona, dit houdt in dat ze via de digitale meetings meedenkt met de stappen die gezet worden in deze periode. Anita is gevraagd als vertegenwoordiger van FCA. Anita is 1 van de 2 voorzitters van een samenwerkingsverband die zijn uitgenodigd bij dit team. Het team bestaat verder uit een aantal werkgevers, werknemers, de actiegroep en het KNGF. Zo zitten we dus als FCA dicht bij het vuur en kunnen we goed meedenken in dit team.
Zoals je wellicht op Sillo had gezien, heeft Anita de update hierover met alle praktijken in Amsterdam gedeeld. Hier is bewust voor gekozen aangezien COVID-19 een ernstige zaak is en we ook als FCA kunnen laten zien wat verbinding kan doen.

We willen iedereen heel veel sterkte wensen en laten we elkaar steunen en informeren waar mogelijk. Juist nu in deze tijd is onze verbinding en samenwerking belangrijk.

vorige
volgende

Lidmaatschap FCA

Het lidmaatschp bij het FCA wordt afgesloten per praktijk.

Open het officiële inschrijfformulier.
Vul alle benodigde gegevens in en verstuur het formulier via deze website.

Welkom bij FCA