Lid worden van FCA Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Eerste stap in de samenwerking tussen de Amsterdamse Huisartsen alliantie en Fysiotherapie Collectief Amsterdam

Eerste stap in de samenwerking tussen de Amsterdamse Huisartsen alliantie en het Fysiotherapie Collectief Amsterdam.

Onze coöperatie en de Amsterdamse Huisartsen alliantie verkennen de mogelijkheden om de samenwerking tussen huisartsen en fysiotherapeuten zowel op stedelijk niveau als in de wijk beter af te stemmen om in gezamenlijkheid te werken aan beider ambities.

De Aha heeft de ambitie om samen met partners in het medisch en sociaal domein bij te dragen aan goede, zinnige zorg en een optimale gezondheid van alle Amsterdammers. Dit is een ambitie die perfect aansluit bij de ambities van het FCA. Daarom zijn wij blij dat deze eerste stap inmiddels is gezet.

vorige

Lidmaatschap FCA

Het lidmaatschp bij het FCA wordt afgesloten per praktijk.

Open het officiële inschrijfformulier.
Vul alle benodigde gegevens in en verstuur het formulier via deze website.

Welkom bij FCA